Rama:Do heqim celularët në shkolla për mësuesit dhe nxënësit. VIDEO

Kryeministri Rama, ka dalë në një konferencë për shtyp, ku po shpalos programin e qeverisë për të rritur sigurinë e fëmijëve në shkolla. 

”Për vendime të rëndësishme të marra sot në mbledhjen e Keshillit të Ministrave për mbështetjen e familjes, sigurinë e rregullin në shkolla dhe përshkallëzimin e luftës kundër krimit”,-shkruan Rama në rrjete sociale.