Beijing International Studies University” Kinë, viziton Universitetin POLIS! FOTO

Universiteti i Studimeve Ndërkombëtare të Pekinit, ka bere nje vizite ne Universitetin “Polis” në Tirane. Lajmi eshte bere i ditur nga drejtues te ketij Universiteti ne rrjetet sociale.

Ja teksti i plotë rreth vizites se delegacionit Kinez:

Vizitë e delegacionit të “BISU – Beijing International Studies University” Kinë, sot në Univeristetin POLIS!
Do të diskutohet për bashkëpunim konkret midis dy shkollave në programe akademike, shkembim kulturor e stafi, dhe kërkim shkencor e zhvillim!
🇦🇱 🇨🇳

Fotografia e Universiteti Polis
Fotografia e Universiteti Polis
Fotografia e Besnik Aliaj
Fotografia e Besnik Aliaj
Fotografia e Besnik Aliaj
Fotografia e Besnik Aliaj
Fotografia e Besnik Aliaj