Spektakël me Delfinë në Sarandë. Video

Gazetarja Shpresa Dine raportoi për “BalkanWeb” se delfinët janë pare në ujërat e detit Jon në Sarande ku kanë shoqëruar anijen turistike “Onhezmi 1” në turin e saj ditor.

Delfinët 5 poshtë mjetit lundrues dhe disa të tjerë rreth e qark tij janë parë tek vendi i quajtur “Kepi i Qefalit”. Për rreth 1 orë turistet e huaj por edhe vendas kanë ndjekur me kërshëri lojën e delfinëve duke kaluar disa minuta në shoqërinë e tyre.