CAS jep vendimin/ Milani në sezonin e ri do të marrë pjesë në Europa League.

Vjen dhe vendimi për Milanin. UEFA e pezulloi nga Europa League, por është CAS-i që ka hedhur poshtë vendimin e institucionit më të lartë të futbollit europian.

Gjykata e Arbitrazhit Sportiv e ka kthyer vendimin e UEFA-s dhe kështu Milani në sezonin e ri do të marrë pjesë në Europa League.

Rezultate imazhesh për ekipi milan