Neymar shënon një super gol. Video

Neymar është rikthyer pas 3 muajsh mungesë dhe këtë e ka bërë në mënyrën më të mirë të mundshme.

Braziliani ka shënuar gol pas 25 minutash lojë kundër Kroacisë.

Neymar u aktivizua në pjesë e dytë dhe shënoi një gol të jashtë zakonshëm në minutën 70.

Ndeshja momentalisht është 1-0 për Brazilin.