Vani Zhuzi, këngëtari që ka ndërtuar profilin e tij artistik tashmë prej më shumë se 10 vitesh në tregun shqiptar.

Art

Vani Zhuzi eshte nje emer mjaft i degjuar dhe kengetar shume i talentuar qe ka ndertuar profilin e tij artistik tashme prej me shume se 10 vitesh ne tregun shqipetare. Aktivitetet e tij bazohen kryesisht ne Europe por dhe Shqiperi permes muzikes folk dhe moderne.

Qendrimi i tij ne treg ka reflektuar me aq pasion dhe fisnikeri duke ndertuar kritere te forta ne industrine e muzikes. Bashkepunimet e tij kane qene te ndryshme duke permendur disa nga emrat e artisteve tane si Shkelzen Jetishi , Ciljeta Xhilaga etj.

Planet e tij bazohen tashme ne projekte te reja si dhe kenge,klipe,lancime dhe intervista te vazhdueshme Populli shqipetar ka treguar mbeshtetjen e forte ndaj imazhit te tij artistik si dhe suksesin e shfaqur ne shume koncerte qe mbajne emrin e Vani Gjuzit.