Nga Elio Laze/ Duka-Krischbaum dhe Braçja ne mes!

Erion Brace nuk mund te pushoje se lehuri, kete tashme e kane kuptuar te gjithe, sidomos ata qe e vene te lehin. E cuditshmja eshte qe kete muaj ka lehur kundra dy personave me koordinata shume te largeta: Si gjithmone ka lehur kundra Presidentit te Federates se Futbollit Armando Duka, (eshte I vetmi qe nuk e ka kuptuar qe gara per kreun e FSHF-se ka mbaruar) dhe ne te njejten kohe leh dhe kundra Kryetarit per Zgjerim, tashme te famshit Gunter Krichbaum.

Por ketu prishet filmi. Ne lehje e siper Krichbaumin e trajton si President te FSHF-se, ndersa Duken si President per Zgjerimin ne Bundestag. Eshte e veshtire te gjesh ne trurin e Braces telin qe lidh sulmin frontal Duka- Krichbaum. Ajo qe dime eshte qe Kryeministri Rama i ka kerkuar ndjese Bundestagut per keto sulme. Ndoshta kete gje do kete bere dhe me Duken. Por Brace keto i mer vesh i fundit.
Jepi Erion, je kampion!

Rezultate imazhesh për erion brace duka

 

No Comments on "Nga Elio Laze/ Duka-Krischbaum dhe Braçja ne mes!"

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *