Nga Andrea Gjini/ Sqarim i qartë për të gjithë. VIDEO

Aktualitet

Grupi ne fjale i cili ka dale ne videon e meposhtme jane perfaqesues te nje grupi te izoluar te cilet per nje arsye e nje tjeter fatkeqesisht mbarten siglen e LSI dega Lezhe per disa vite me radhe, por nk arriten kurre qe presionin mbi nevojat per sherbim ndaj qytetareve te dilnin mbi ato personale. Fakti qe ky grup largohet nga nje forum politik nuk perben me lajm sepse u perdor e njejta skeme artikulimi ne vitin 2013, vecse ndryshimi ishte se ate kohe iu bashkuan Partise Demokratike.

Perdorja nga hierakia e Partise Socialiste te Lezhes, ketij momenti nuk ka ne ne thelb interesin e popullit lezhjan, por thjesht bllofin e radhes per te terhequr vemendjen nga T.V.Sh qe biznesit vogel po i falimenton e po u heq buken e gojes , nga tallja qe po u ndodh qytetareve neper zyra institucionale, nga taksat qe cdo dite po u zene frymen, nga Policia e kriminalizuar qe shoqerohen cdo dite me kriminele,dhe nga servile e lepires qe mendojne se populli e ka ngrene.

Populli i Lezhes po mban shenim cdo padrejtesi qe po i behet dhe cdo votim qe eshte bere ne Lezhe fituesit dhe humbesit jane ndare me rezultat marramendes. Kesaj radhe nk do jete gare partish,por do jene vetem 2 sfidues Populli Vs P.Socialiste dhe dita e se vertetes po vjen.

P.s:Me respekte nga Lezha dhe Lezhjanet e vertete me virtyte burrash e burrnie.