Çollaku/ Asnjë diktator sado i fuqishëm nuk ka asnjë mundësi të fitojë kundër aleancës së njerëzve të lirë

Mbreme SHBA,presidenti Trump,i mbeshtetur nga Britania e Madhe dhe Franca,urdheroi fillimim e sulmeve ndeshkimore ndaj rregjimit te Asad pas provave te pakundershtueshme te perdorimit te armeve kimike ne dhunim te konventave nderkombetare dhe zotimeve te meparshme.
Sic raportohet sulmet kane qene te nje efektiviteti te larte ushtarak.
Sulmi eshte nje shenje e qarte se vendet demokratike te globit nen lidershipin e padiskutueshem te SHBA,do te jene perhere ne mbrotje te vlerave njerezore dhe te lirise. Sulmi eshte shenje se asnje diktator sado i fuqishem apo mizor te shfaqet nuk ka asnje mundesi te fitoje kunder aleances se njerezve te lire e vlerave demokratike.
ShBA deshmuan edhe nje here se mbeten vendi lider i demokracise ne bote,ato mbeten nje garanci se perpjekjet dhe aspiratat e cdo individi apo kombi per liri paqe e shoqeri demokratike nuk humbasin e jane te destinuara te fitojne.

Rezultate imazhesh për shba sulm mbi siri