Greva/ Ulen qepenat te Tregu Ushqimor, Medreseja, Tregu Elektrik. FOTO

Tek Tregu Ushqimor i Tiranës si dhe tek tregu pranë Medresesë, një pjesë e madhe e bizneseve kanë ndërprerë aktivitetin. Po ashtu, tek “Tregu Çam” dhe Tregu Elektrik, tregtarët kanë dalë në rrugë.

Ndërkohë, në mjaft qytete kryesore, po vijon ulja e qepenave si një reagim kundër skemës ë re të TVSH dhe rritjes së taksave në tërësi.

Fotografia e Edison Tefik Çelo

Fotografia e Edison Tefik Çelo