Çollaku/ Transeksualë nëpër shkolla, është abuzim ndaj të miturve.

Aktualitet

Transeskuale neper shkolla jane ngacmim seksual ndaj te miturve..,eshte veper penale.

Jam kunder diskriminimit seksual te gjithekujt.
Cdo qenie njerezore ka te drejten te zgjedhe ne liri preferencat seksuale dhe te jetoje me to i lire e i padiskriminuar.

Por te dergosh transseksuale neper shkolla te trajnojne apo krijojne model per femijet e mitur…kalon te drejten dhe lirine e tyre personale apo si komunitet.
Kjo eshte qartesisht dhune dhe imponim ndaj pjeses tjeter qe nuk ka preferencat e tilla.
Kjo eshte sjellje sekti.
Ky eshte abuzim ndaj te miturve.

Cdo prind ka detyre dhe eshte pergjegjes ligjerisht per femijen e mitur.
Cdo prind eshte i lire te rrise edukoje dhe te mbroje si e gjykon te arsyeshme femijen e vet.

Cdo prind qe konstaton se femija e tij i eshte nenshtruar nje procesi te tille duhet te pergatise nje Padi Penale per shkollen,apo institucionin qe organizon veprimtari te tilla sekti.

Asnje program shkollor apo arsimor nuk mund ti administrohet apo imponohet femijeve te mitur pa dakordesine e prinderve.

Padi penale pasi ky eshte ngacmim seksual ndaj te miturve…ndaj te cileve kemi si shoqeri dhe individe pergjejesi morale dhe ligjore.

Total 0 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?