Vlora përfshihet nga stuhia tropikale. Video

Stuhia me erëra të forta që pritej ka detyruar bashkinë e drejtuar nga Dritan Leli të lëshonte më herët alarmin për “apokalipsin”. Bashkia ka njoftuar se “sipas meteorologëve parashikohen shira dhe erëra të forta.

Të gjithë punonjësit e Bashkise Vlorë janë në gadishmëri të plotë.Ju lutemi merrni masat për të shmangur levizjet afer pemeve, afer shtyllave te tensionit si dhe parkimin ne zonat e rrezikshme. Te kufizohen ne maksimun levizjet ne rruge per shkak te ererave shum te forta,” thuhet në njoftimin e saj.