E fundit/ Trump shkarkon Rex Tillerson.

Presidenti Trump ka shkarkuar Sekretarin e Jashtem, Rex Tillerson dhe ne vend te tij eshte emeruar drejtori i CIA-s, Mike Pompeo.

Akoma nuk dihen arsyet e shkarkimit te Sekretarit te Shtetit Tillerson.