Rama për opozitën: Nuk mbajnë përgjegjësi përpara atyre që i kanë zgjedhur.

Aktualitet

Ja fjala e Ramës sot në Kuvend:

Rama: Shqipëria nuk është e Edi Ramës, por është e atyre që jetojnë në këtë vend. Se për cfarë do të mbahet mend Shqipëria kjo është përgjegjësi e përbashkët e të gjithëve. Dallimi i madh mes nesh është se ju nuk mbani përgjegjësi. Ju nuk keni asnjë ndjenjë përgjegjësie në raport me këtë vend me këtë popull dhe edhe më keq akoma as në raport me ata të cilët kani marrë përsipër ti përfaqësoni.

Replika me Spahon

“Babëzia qeveritare ka realizuar 100% programin për koncesionet në qeveri”. Kjo sihte deklarata e Edmos Spahos e cila detyroi Ramës që të reagonte ashpër ndaj opozitës. Rama ka theksuar se opozita nuk mbani përgjegjësi për asnjë.  “Vazhdoni flisni me vete se ne nuk merremi me ju.”, i ka thënë Rama opozitës.

“Shqipëria është e imja e juaja dhe të gjithë atyre që janë njerëz të lindur, të rritur në këtë vend. Se për çfarë mbahet mend Shqipëria kjo është përgjegjësi e përbashkët e të gjithëve dhe dallimi i madh mes nesh dhe jush është që ju nuk mbani përgjegjësi, ju nuk keni asnjë ndjenjë përgjegjësie në raport me këtë vend. Edhe më keq akoma as në raport me ata që keni marrë përgjegjësinë të përfaqësoni. Mungesa juaj e përgjegjësië ju bën që t;i lëshoni lum fjalët. Ktë gjë lerjani kohës se është shumë herët që kjo të përcaktohet sot dhe ju nuk keni asnjë mundësi që ta shikoni me objektivitet , përgatituni se keni 4 vite kohë për të parë se cila është qeveria e Edi Ramës. Arsyeja pse e mora fjalën ka të bëjë me një shprehje, që ja të bëjë nga FMN-ja me trafikantët që e sjell në vëmenjde për të nëvizuar.

“Babëzia qeveritare ka realizuar 100% progrmain për koncesionet në qeveri”. Nuk është babëzia është ndjenja njerëzore për t’ju ofruar shëndetësinë bazë dhe falas shqiptarvë. Sot ata e bëjnë falas dhe do ta bëjnë çdo ditë flas.Por nuk dihet ta përmbaltni këtë shëndëtësi falas. Së dyti kjo babëzi siç e quani ju për shkak se iu mungon përgjegjësia ka garantuar shërbimin falas në kushte opimale me standarte europiane të të gjithë atyre që kanë nevojë për hemodializë. Nga ana tjetër është shumë e rëndësishme ta mendoni  që nës ederi dje për këtë shërbim mizerabël buxheti i shtetit e paguante 90 euro për një seancë paguan 80 euro, pra është më lirë.   Vazhdoni flisni me vete se ne nuk merremi me ju. “, u shpreh Rama.

Total 0 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?