Beniamin Bakalli/ Komunizmi një sëmundje e rëndë psiqike

Aktualitet

Mendimi komunist është i organizuar mbi një skemë ekskluzivisht emocionale që mohon çdo parametër të realitetit dhe që vepron mbi shtresat impulsive dhe parake të trungut të trurit.
Mekanizmi psikopatologjik mund të kuptohet fare lehtë me disa shembuj.

“Komunizmi ka luftuar gjithmonë për demokracinë, lirinë dhe mirëqenien e njeriut”.
Tani, ka ndonjë që mund t’a dokumentojë këtë pohim, në cilindo vend të botës – që prej Revolucionit të tetorit e deri më sot?
Ka ndonjë popull që mund të dëshmojë begatinë e arritur dhe liritë vetjake të fituara në një sistem komunist?
Asnjë!

Fotografia e Beniamin Bakalli
Fotografia e Beniamin Bakalli
Total 0 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?