Mijëra mbështetës të LSI në Sheshin ‘Nënë Tereza’. VIDEO

Lëvizja Socialiste për Integrim ka mbledhur simpatizantët e saj në Sheshin ‘Nënë Tereza’.

Me dhjetëra mijëra mbështetës të LSI-së i janë bashkuar thirrjes së drejtuesve për tu bërë bashkë dhe për të dalë forcë e parë.