Dritan Shano/ Zbatuesit e vërtetë të marrëveshjes, nuk janë ministrat dhe drejtorët, por ne!

 

Gjatë një takimi me strukturat e degës 7, Dritan Shano u shpreh se:

Zbatuesit e vërtetë të marrëveshjes, nuk janë ministrat dhe drejtorët e sapo instaluar, por do jemi ne këtu.

Ne do jemi syri dhe veshi i zbatimit të kësaj marrëveshje.

Askënd nuk duhet ta gënjejë mendja se kjo mazhorancë nuk do tentojë të përdorë administratën publike për të blerë, manipuluar dhe përvetësuar votën e shqiptarëve sapo të ketë mundësinë më të vogël.

Nuk mund të kihet asnjë lloj besimi tek Edi Rama!…

Fotografia e Dritan Shano