Nga nesër zona Schengen me rregulla të reja dhe më të forta

Aktualitet

Prej dates 7 prill në kufijtë e BE do të aplikohen rregulla të reja të zonës Schengen duke kontrolluar pasagjerët, për të mbrojtur BE-në nga terrorizmi, raporton BalkanInsight.

Rregullat e reja janë të destinuara për të ndërmarrë masa të ashpra mbi abuzimin e pasaportave të humbura dhe të vjedhura