Basha ka bërë publike një video ku ka renditur të gjitha gënjeshtrat e Edi Ramës. Kush gënjen?/Video

Aktualitet

Kryedemokrati Lulzim Basha ka vendosur që të sfidojë kryeministrin dhe kreun e PS-së, Edi Rama. Basha ka bërë publike një video ku ka renditur të gjitha gënjeshtrat e Edi Ramës.

Kreu i PD-së ka marrë deklaratën e Ramës në lidhje me krimin dhe kriminelët dhe ka renditur raportet e dy institucioneve të rëndësishme si, Departamenti Amerikan i Shtetit dhe Europoli.