Thahen rreth 170 palma ne Divjake! Foto

Aktualitet

Ky eshte nje shperdorim i dhjetra mijera eurove nga taksat e shqipetarve per fasade, propagande, dhe ku fshihen interesa te biznesit!

Nderkohe na mungojn elemente baze jetik si uij i pishem, rruge, rruge bujqesore, ndricim, pasteriti etj etj…

Nga ana tjeter fshati eshte lene ne harrese, vemendja eshte perqendruar ne qender se aty jane kamerat, aty ka impakt publik, aty ka vota.

Fotografia e FRPD Divjakë

Fotografia e FRPD Divjakë

Fotografia e FRPD Divjakë

Fotografia e FRPD Divjakë