Komentuesi i thotë Ramës “O Edo, o gomar” kurse ai qesh.

Aktualitet

Kryeministri Edi Rama është përplasur me një komentues në profilin e tij në “Facebook”. Ky i fundit e ka ofenduar kreun e qeverisë duke i thënë se është gomar.

Menjëherë Kryeministri i ka kthyer përgjigje, duke i sugjeruar të riut që të shkojë në shkollë dhe të lërë duhanin. Më pas biseda ka vazhduar si më poshtë./panorama