Besnik Aliaj bën ironi me njoftimin e Top Channel-it. FAKE NEWS

Aktualitet

Pyeta dike ne ambasade … Me tha qe eshte kunder protestes …. Dmth qe Ambasada eshte kunder cadres … Dmth qe Qeveria e tyre eshte kunder opozites … Dmth qe Presidenti tyre eshte kunder bojkotit dhe kryetarit te opozites …

Hahahahaha … Mjerim … Frike … Mashtrim …

Perse nuk e thoni emrin dhe fytyren e personit ne fjale … Jepeni me ze e figure ta provoni … Dhe te mbaje pergjegjesi per cfare thote zyrtarisht … Gjithmone ne se dikush e ka thene kete …

Se beni dot sepse jeni vec genjeshtare manipulatore te se vertetes … Jeni Fake News … Jeni Fake Media … Jeni pjese e Trustit te Propagandes … Jeni Oligarki interesash …

Fotografia e Besnik J. Aliaj