Rex Tillerson mbledh Koalicionin Global anti-ISIS

Bota

Sekretari amerikan i Shtetit,, Rex Tilllerson, ka mbledhur në Uashington D.C., ministrat e Koalicionit Global anti-ISIS; ndër ta është edhe ministri i Jashtëm i Shqipërisë Ditmir Bushati.  Takimi do të mbahet nga 20 deri më 22 mars.

Ministria e Jashtme ka njoftuar se në fokus të vizitës së ministrit Bushati do të jenë marrrëdhëniet dypalëshe, lufta kundër terrorizmit, siguria, zhvillimet e fundit në rajon dhe roli i SHBA në rajon.