Rama në Shkodër me makina të blinduara. (VIDEO)

Aktualitet

Edi Rama ka shkuar në mesditë dhe siç duket në video ai ka qenë i shoqëruar nga dhjetra  makina, shumë prej të cilave kanë qenë të blinduara.

Video është realizuar nga një qytetar i cili ia ka dërguar e ish-kryeministrit Berisha për ta publikuar më pas në profiling e tij në facebook.

“Edvini në Shkodër pritet me makina të blinduara dhe me më shumë policë se qytetarë-shkruan Berisha.