A është normale telepatia?

Te tjera

A e keni pyetur ndonjëherë veten si do të ndiheshit duke ecur për një kilometër, sikur të ishit dikush tjetër?

Telepati? Progresi më i madh në fushën e bashkëveprimit i një lidhjeje të tillë midis mendjeve, u arrit në gushtin e vitit 2014. Në fakt, duke kombinuar së bashku teknologji të ndryshme (EEG, Internet e TMS), një skuadër ndërkombëtare e përbërë nga kërkues francezë, spanjollë dhe amerikanë ka qenë në gjendje të transmetojë një mendim nga India deri në Francë.

Këto teknologji të komunikimit midis mendjeve duke u kthyer hap pas hapi në realitet dhe është tashmë e mundur të parashikohet një potencial gjigant zhvillimi: mundësia, që përmes transmetimit direkt të mendimit, të influencojmë mënyrën në të cilën ndërveprojmë me te ngjashmit tanë, dhe ndoshta edhe mënyrën me të cilën komunikojmë me kafshët…

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *