Biblioteka Kombëtare në flake/ Video

Lapsi.al sjell pamjet filmike të ndërhyrjes së zjarrfikësve në katin e parë të ambjenteve të Bibliotekës Kombëtare, aty ku është arkiva e mbajtjes së librave.

Siç shihet nga pamjet tymi është i dendur dhe është përhapur në katet e poshtme të Bibliotekës./Lapsi.al