Endira Bushati: Juristë të të gjitha partive, ulërisni!

Kategoria

E lexova, stërlexova Kushtetutën….

Askund nuk shkruhet që Parlamenti ka kompetencën të zgjasë afatin për dorëzim dokumentacioni për aplikantët e Vettingut…

As për aplikime të reja….

Përveç kësaj, ku përfundoi transparenca e përzgjedhjes së kandidatëve….?

A mund ta bëjë këtë Avokati i Popullit, të cilit i ka mbaruar mandati dhe po luan çdo gur brenda mazhorancës për t’u zgjedhur përsëri????

Ulërisni, ju lutem!

Qeveria po mbahet në këmbë me Përrallën e Vettingut…në kundërshtim dhe shkelje të hapur me Kushtetutën…

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *