Malltezi: Enveri e shiti Kosoven dhe burgosi gjithe atdhetaret qe kerkonin Kosoven

Aktualitet

Letra qe i nisi Enveri Stalinit ne 1949 ku pranon qe NUK ngriti ceshtjen e Kosoves:
1. Gjate luftes
2. Ne prag te clirimit
3. Ne kohet e para pas clirimit
E shiti Kosoven dhe burgosi gjithe atdhetaret qe kerkonin Kosoven. Kjo pjese nga libri “Dosjet e Luftes” nga historiane Ana Lalaj qenka shume interesant dhe bazuar vetem ne fakte.

Fotografia e Abi Malltezi