Flamur Vezaj: Prokurori Fusha, i mbyll derën medias

Aktualitet

Ky urdhër që shikoni në foto, është arsyetuar me ligjin e ri (por që me ligjin e ri, ky shefi nuk mund ti kërkojë llogari apo të ndikojë në vendimmarrjen e prokurorëve)! Ligji i ri thotë shumë gjëra që shoku i drekës së Lali Erit nuk i respekton!

Por pavarësisht këtyre urdhrave, LAJMET dhe PALIGJSHMËRIT ne do i marrim vesh!-shkruan nder te tjera gazetari i ABC NEWS, Vezaj.

-Ja statusi i plote i tij ne facebook.

 

Image