Banka e Shqipërisë: janë grabitur 3 milion euro.

Ndërsa janë arrestuar 6 punonjës të kompanisë së sigurisë private “Jaguar Security” dhe autorët enden të lirë e në drejtim të paditur me shumën e madhe të parave të grabitura, e cila deri më tani është përfolur si 2 milion euro.

Burime për Lapsi.al nga Banka e Shqipërisë bëjnë të ditur se shuma e grabitur dje në rrugën e Rinasit është 3 milion euro.